tag:blogger.com,1999:blog-5931328613007818176.post6110724015266523853..comments2024-01-04T17:58:50.577+01:00Comments on Tipikus Flammeres: Küzdelem a kerámialapos tűzhellyelFlamcsihttp://www.blogger.com/profile/09728854073494597862noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5931328613007818176.post-84868652078054344612011-11-08T09:11:20.473+01:002011-11-08T09:11:20.473+01:00Én is beszereztem már egy kaparót is, de a küzdelm...Én is beszereztem már egy kaparót is, de a küzdelmet, hogy ne karcoljam fel a lapot takarítás közben dörzsiszivaccsal, azt már régen feladtam. Nem olyan embereknek találták ezt ki, akik nem csak dísznek hazsnálják a konyhát. :) Várom már, hogy az új konyhámban a hagyományos gázrózsa legyen :)Flamcsihttp://www.flamcsi.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5931328613007818176.post-60543160634727511322011-11-07T15:44:36.218+01:002011-11-07T15:44:36.218+01:00Én is csak megerősíteni tudom. Tál odaégetése megv...Én is csak megerősíteni tudom. Tál odaégetése megvolt, zacskó (vagy egyéb rápakolt dolog) odaégetése megvolt, másik korong bekapcsolása megvolt. Tisztításra van egy kaparókám, amit hozzá adtak, azzal egész jól lejönnek róla a dolgok.<br />Még hozzátenném, hogy volt olyan, hogy a sima főtt krumpli is leragadt a fazék aljára. Bár ez biztos edény-függő.<br />Ahogy az is, hogy duplaaljúban nem szabad főzni, mert azt nem lehet kivárni, hogy felforrjon benne valami.<br />Egyébként tényleg pofásabb mint egy hagyományos.<br />Ja, és egyszer egy elkészült tortámat tettem rá hely hiányában a még meleg lapra (igaz előtte 10 perccel korábban már lezártam). Amikor 5 perccel később betettem a hűtőbe, akkor éreztem az alján, hogy meleg...<br /><br />Nagyon-nagyon guszta ez a lazacos izéke...!M@rtihttps://www.blogger.com/profile/00361754536939823430noreply@blogger.com