A recept a Kifőztükben is megjelent, és Bioháló csírával készült.
Csírás ricottával töltött minipaprikák
Hozzávalók 8 db-hoz
9 kisebb kápiapaprika
15 dkg ricotta
3 dkg lucernacsíra
só
őrölt bors
Az egyik paprikát apró kockákra vágjuk, majd elvegyítjük a ricottával és a csíra háromnegyedével, sóval, borssal fűszerezzük. A többi paprika tetejét levágjuk, és a magház eltávolítása után megtöltjük a ricottakrémmel. A tetején felpúpozott tölteléket a maradék csírába forgatjuk. Friss kenyérrel tálaljuk.
Tipp: újhagymával, friss zöld fűszerekkel is ízesíthetjük.
CH tartalom: kb. 2 g CH/darab
Kalóriatartalom: kb. 420 kcal/darab
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése