A recept a Kifőztük online gasztromagazinban jelent meg, a Bioháló támogatásával.
Csírás-mentás sárgarépasaláta
Hozzávalók 2-4 személyre
- 2 sárgarépa (kb. 20 dkg)
- 5 dkg vegyes csíra
- 1 evőkanál frissen aprított menta
- (olíva)olaj
A sárgarépát megtisztítjuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Elkeverjük a csírával, a mentával, és meglocsoljuk kevés olívaolajjal. Tálalás előtt 1-2 órát állni hagyjuk.
Tipp: ez a mennyiség előételként 4, főételként 2 fő részére elegendő.
CH tartalom: 10 g CH/fő (2 személyes adagoknál) (búzacsírával számolva, csíra típusától függően változhat)
Kalóriatartalom: 123 kcal/fő
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése