Ezzel a fogással viszont szerintem egyik orvosnak sem lehet gondja. Ilyen hizlaló hétvége után pont erre van szükség. A lucerna csíra ráadásul remek lúgosító.
A recept a Kifőztük ingyenes online gasztromagazinban is megjelent és a Bioháló csírájával készült.
Almás zellersaláta csírával
Hozzávalók 4 személyre
- 1 zöldalma
- 15 dkg zeller (tisztítva mérve)
- 5 dkg dió
- 1-2 evőkanál dióolaj
- 1/2 citrom leve
- 3 dkg lucernacsíra
Az almát és a zellert gyufaszálnyi csíkokra vágjuk, majd meglocsoljuk az olajjal elvegyített citromlével. Összekeverjük a durvára aprított dióval és a csírával.
CH tartalom: 5 g CH/fő
Kalóriatartalom: 139 kcal/fő
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése