Vacsorára egy saláta?
Céklás-sárgarépás madársaláta csicseriborsóval
- 15 dkg madársaláta
- 1 közepes méretű cékla (megpucolva kb. 11 dkg)
- 1 nagy sárgarépa (megpucolva kb. 15 dkg) / 2 kisebb
- 1 kaliforniai paprika (kb. 9 dkg)
- 1/2 csokor újhagyma (kb. 6 dkg)
- 1 konzerv csicseriborsó (40 dkg)
- 4 ek olívaolaj
- só, bors
A céklát és a sárgarépátmeghámozzuk zöldségpucolóval, majd mindkettőt lereszeljük (én robotgéppel csináltam). A kaliforniai paprikát felcsíkozzuk, aa hagymát felkarikázzuk. A csicseriborsóról leöntjük a levét és leöblítjuk. A saláta hozzávalóit elkeverjük, meglocsoljuk az olajjal, sózzuk, borsozzuk és kész is. Egy kis citromlével ízesíthetjük még.
CH tartalom: 4 fő esetén 1 adag 20 g lassú CH-t tartalmaz.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése