Annyira fáradt vagyok, hogy na. Úgyhogy ma nem futja többre, csak egy nagyon egyszerű, ricottával töltött paprikára. No, nem mintha most készítettem volna. Ma még ehhez sincs erőm. De örülnék, ha valaki most elkészítené nekem. :)
A recept a Kifőztükben is megjelent, és Bioháló csírával készült.
Csírás ricottával töltött minipaprikák
Hozzávalók 8 db-hoz
9 kisebb kápiapaprika
15 dkg ricotta
3 dkg lucernacsíra
só
őrölt bors
Az egyik paprikát apró kockákra vágjuk, majd elvegyítjük a ricottával és a csíra háromnegyedével, sóval, borssal fűszerezzük. A többi paprika tetejét levágjuk, és a magház eltávolítása után megtöltjük a ricottakrémmel. A tetején felpúpozott tölteléket a maradék csírába forgatjuk. Friss kenyérrel tálaljuk.
Tipp: újhagymával, friss zöld fűszerekkel is ízesíthetjük.
CH tartalom: kb. 2 g CH/darab
Kalóriatartalom: kb. 420 kcal/darab
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése