Természetesen a legkézenfekvőbb megoldás az lett volna, ha kihúzzuk a hűtőt a helyéről. Ehelyett kb. 15 percig halászta ki két felmosórúd segítségével. Rég nevettem ilyet jót. :) A sürgős, fontos dolgok persze azóta is elintézetlenül várnak a sorukra. :)
Receptnek egy nagyon gyorsat hozok, ebben a melegben. Tökéletes kísérője grillhúsoknak, én is még egy tavalyi családi grillezésen készítettem, nagykanállal ettük. :)
Avokádós kukoricasaláta
Hozzávalók 4-8 személyre
2 konzerv kukorica- és vörösbabkeverék (2x34 dkg)
15 dkg koktélparadicsom
1 érett avokádó (tisztítva mérve kb. 18 dkg)
1 kisebb lila hagyma
1 marék korianderzöld
1 lime leve
1-2 evőkanál olívaolaj
A paradicsomot, az avokádót, a lila hagymát és a korianderzöldet felaprítjuk. Elvegyítjük a kukorica-vörösbab keverékkel, majd a lime levével és az olívaolajjal ízesítjük. Tálalás előtt 1-2 órát pihentetjük.
CH tartalom: 33 g CH/fő
Kalóriatartalom: 326 kcal/fő
(4 fős adagok esetén)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése