2011. november 9., szerda

Egy álom megvalósítása: my first cookbook!

Szakácskönyvfüggő vagyok, ez egyértelmű. Mindig tudok újabbakat venni, noha már meg sem merem számolni, hány van a polcon. Imádom esténként lapozgatni őket.

Nem hiszem, hogy egyedül vagyok azzal, hogy egy saját szakácskönyvről álmodozom néha. Hiába, hiúak vagyunk. Egyrészt. Másrészt én a blog mellett még mindig vezetem a receptes füzetembe a recepteket. Nem tehetek róla, utálok "netről" főzni. Persze ez praktikus, hisz kereshető, címkékkel lehet ellátni stb. De mégis, más a zsírfoltos elázott füzetecske. A szakácskönyveimen is mind meglátszik, mi az, amit már megfőztem, hisz kicsi konyha, nehéz nem rá cseppenteni némi vizet, vagy maszatos kézzel megfogni. :)

Szóval, még mindig hiszek a lapozgatható dolgokban. Ki tudja, lehet a kiadónál eltöltött idő miatt van ez. Vagy a könyvek iránti mély szeretetem miatt.

Minden esetre úgy döntöttem, nem álmodozom tovább. Megvalósítom.

Igen, elkészítettem a saját szakácskönyvemet. :) Hamarosan nyomtatott formában is elkészül, csak még pofozkodom a nyomdával. :)

Íme pár oldalpár ízelítőnek. :)

A teljes "könyv" pedig letölthető innét. (FIGYELEM: a letöltés átmenetileg szünetel, bővebb információk róla itt olvashatóak)

Jó szórakozást hozzá, remélem, tetszeni fog!








5 megjegyzés:

  1. Gratulálok, szép lett!

    Egy apró észrevételem lenne, ha elfogadod :) Pofásabb lenne, ha a címekben nem lennének szóelválasztások, pláne, ha előtte már volt egy kötőjeles szókapcsolat.
    De ez lehet, hogy csak az én szememet zavarja :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok!!!!
    Nagyon tetszik az első szakácskönyved.

    VálaszTörlés
  3. Hová lett a hozzászólásom? :O Délelőtt írtam...

    Na, akkor még egyszer:

    Gratulálok, szép lett!

    Volna egy észrevételem is, remélem nem bánod.
    Pofásabbak lennének a címek, ha megpróbálnád kerülni a szóelválasztást. Ez különösen igaz ott, ahol már van egy kötőjeles szókapcsolat.
    De ez lehet, hogy csak az én szememet szúrja :)

    VálaszTörlés
  4. Szép, igényes, gratulálok!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

    Gomba, abszolút egyetértek a szóelválasztós megjegyzéseddel kapcsolatban. A vicces az, hogy kétszer átnéztem a címeket pont ennek a hibának a kiszűrésére (egy helyen sajnos tudom, hogy nem fér ki másképp), csak hát ha az ember hetek óta ezeket az oldalakat nézi, sokszor már azt sem veszi észre, ami kiszúrja a szemét :) Ha lesz leheletnyi időm ki is javítom! :)
    A megjegyzésedet egyébként valamiért spam-nek tekintette a rendszer, de kivettem onnét és így már megjelenik :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...