A recept a Kifőztükben is megjelent és Bioháló csírával készült.
Tavaszi vegyes saláta csírával
Hozzávalók 4 személyre
1 fejes saláta
10 dkg retek
10 dkg (sárga) koktélparadicsom
10 dkg uborka
3-5 dkg csírakavalkád
1 evőkanál tökmag
az öntethez:
1 dl natúr joghurt
1 evőkanál frissen aprított snidling
só
A salátát csíkokra metéljük, a retket és az uborkát egészen vékonyan felkarikázzuk, a paradicsomot cikkekre vágjuk. Az öntet hozzávalóit összekeverjük.
Nagyobb tálon eloszlatjuk a salátát, erre szórjuk a többi zöldséget. Meglocsoljuk az öntettel, és tökmaggal, valamint csírával megszórva tálaljuk.
CH tartalom: 3,7 g CH/fő
Kalóriatartalom:47 kcal/fő
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése