A recept Bioháló csírával készült és a Kifőztükben is megjelent.
Füstölt makrélás, csírás kétszersült
Hozzávalók 4 személyre
5-6 dkg füstölt makréla
5 dkg natúr krémsajt
1/2 citrom leve
só
őrölt bors
brokkolicsíra
a tálaláshoz:
teljes kiőrlésű pirítós vagy kétszersült
néhány szem (sárga) koktélparadicsom
A füstölt makrélát elvegyítjük a krémsajttal, a citromlével, sózzuk, borsozzuk. A krémet a kétszersültekre kenjük, a tetejükre halmozzuk a brokkolicsírát, és cikkekre vágott koktélparadicsommal díszítjük.
CH tartalom: 0 g CH/fő
Kalóriatartalom: 30 g CH/fő
(csak a makrélakrémre vonatkozik)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése