2016. május 2., hétfő

Krémsajttal

Gondban leszek, hogy mivel fogom majd a krémsajtot helyettesíteni, ha már tejmentes diétát is kell tartanom. De mivel szerencsére nincs mindenkinek ilyen pechje, mint nekem, így örömmel ajánlom ezt a nagyon finom füstöltmakréla krémet.

A recept Bioháló csírával készült és a Kifőztükben is megjelent.

Füstölt makrélás, csírás kétszersült


Hozzávalók 4 személyre
5-6 dkg füstölt makréla
5 dkg natúr krémsajt
1/2 citrom leve

őrölt bors
brokkolicsíra
a tálaláshoz:
teljes kiőrlésű pirítós vagy kétszersült
néhány szem (sárga) koktélparadicsom

A füstölt makrélát elvegyítjük a krémsajttal, a citromlével, sózzuk, borsozzuk. A krémet a kétszersültekre kenjük, a tetejükre halmozzuk a brokkolicsírát, és cikkekre vágott koktélparadicsommal díszítjük.

CH tartalom: 0 g CH/fő
Kalóriatartalom: 30 g CH/fő
(csak a makrélakrémre vonatkozik)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...