2016. július 25., hétfő

A leggyakoribb tízóraim

Ezt a tízórait szoktam a leggyakrabban munkába készíteni. Joghurt általában lapul a hűtőben, ahogy valamilyen gyümölcs is. De ha utóbbi még sincs kéznél, helyettesítsük egy kis kókuszreszelékkel és máris kész a kókuszos-zabpelyhes joghurt (pontos "recept" itt)

Epres-zabpelyhes joghurt


Hozzávalók 1 személyre
- 1 csapott evőkanál zabpehely
- 1 csapott evőkanál zabkorpa
- 1 dl natúr joghurt
- 5 dkg eper
- 1 kávéskanál nyírfaporcukor

A joghurtot elkeverjük a mézzel vagy a nyírfacukorral, majd üvegtálakba vagy poharakba rétegezzük a zabpelyhet, a zabkorpát, a joghurtot és a felaprított epret.

Tipp: befőttesüvegben könnyen szállítható.

CH tartalom: 22 g CH (ebből 9 g gyors CH)
Kalóriatartalom: 158 kcal/fő


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...