Egy hete indultunk volna nyaralni a tengerpartra. Már be voltunk sózva, csomagoltam a bőröndöt, amikor az egészet lefújtuk, mert nem csak itt van rossz idő. Amikor az ember már beleéli magát a nyaralásba, igen kiábrándító ha halasztani kell. És közben még esik is. És be vagy zárva a laksába. Pfuj.
Az elhalasztott nyaralás miatti csalódásomat mindenféle módon próbálom elhessegetni, hisz nem a végtelenségig kellett eltolni, csak egy hétig. Minden esetre úgy döntöttem, hogy nem árt becsempészni ebbe a hidegbe egy kis mediterrán életérzést. Mivel meleget és tengermorajlást nehéz házilag reprodukálni, így maradt a mediterrán ízvilág.
Uzsonnára. :)
Paradicsomos fekete olajbogyókrém
Hozzávalók 2-4 személyre
- 15 dkg fekete olajbogyó
- 5 db koktélparadicsom /1 normál
- 1 ek aprított bazsalikom
- 3 szál újhagyma
- 2 ek olívaolaj
- só, bors
A hozzávalókat egészen apróra aprítjuk, vagy késes robotgépbe tesszük. Sóval, borssal és olívaolajjal ízesítjük.
CH tartalom: 3 g CH/fő (2 személy esetén)
Kalóriatartalom: 126 kcal/fő (2 személy esetén)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése